Pelmeně plněné mletým masem z hovězího krku s cibulí, solí a směsí koření.
Pelmeně plněné mletým jehněčím ramínkem s cibulí, solí a směsí koření. Nezapomeňte na zakysanou smetanu nebo jiné omáčky.
Pelmeně plněné mletým kachním masem a smaženou hlívou ústřičnou s cibulí, solí a směsí koření. Nezapomeňte na zakysanou smetanu nebo jiné omáčky.
Pelmeně plněné mletým krůtím masem s cibulí, solí a směsí koření. Nezapomeňte na zakysanou smetanu nebo jiné omáčky.
Pelmeně plněné mletým kuřecím masem s cibulí, solí a směsí koření. Nezapomeňte na zakysanou smetanu nebo jiné omáčky.
Pelmeně plněné lososem a směsí koření. Nezapomeňte na zakysanou smetanu nebo jiné omáčky.
Pelmeně plněné masem z vepřového plecka a hovězího krku s cibulí a směsí koření. Nezapomeňte na zakysanou smetanu nebo jiné omáčky.
Pelmeně plněné masem z vepřového plecka s cibulí a směsí koření. Nezapomeňte na zakysanou smetanu nebo jiné omáčky.
Taštičky plněné vařenými bramborami, smaženou cibulí, solí a směsí koření. Jak vareniky vyrábíme Vařené brambory se smaženou cibulí, solí a směsí koření vkládáme do předpřipravených taštiček z těsta. Ty úhledně vlastnoručně zabalíme a hned po přípravě zamrazíme, abychom Vám garantovali naprostou čerstvost produktů. I z tohoto důvodu je aktuálně nerozvážíme na větší vzdálenosti, ale pouze po Praze. Příprava pokrmu u vás doma Doma si pak taštičky připravíte velmi jednoduše buď ve vroucí vodě s trochou soli a oleje nebo ve vývaru. Vareniky před vařením nerozmrazujte a vkládejte je do vody jednotlivě, aby se nepřichytily k hrnci. Poté, co vyplavou na hladinu je povařte ještě 2-3 minuty a můžete je podávat. Návrh na servírování Doporučujeme je doplnit o některou z omáček, které máme v nabídce. Skvělé jídlo máte připraveno za pár minut. Alergeny: 1, 3, 7. Složení: těsto 40% (pšeničná mouka, pitná voda, jogurt, slunečnicový olej, vejce), náplň 60% (brambory vařené 90%, smažená cibule,
Taštičky plněné vařenými bramborami, anglickou slaninou, smaženou cibulí a směsí koření. Jak vareniky vyrábíme Vařené brambory se smaženou cibulí a anglickou slaninou a směsí koření vkládáme do předpřipravených taštiček z těsta. Ty úhledně vlastnoručně zabalíme a hned po přípravě zamrazíme, abychom Vám garantovali naprostou čerstvost produktů. I z tohoto důvodu je aktuálně nerozvážíme na větší vzdálenosti, ale pouze po Praze. Příprava pokrmu u vás doma Doma si pak taštičky připravíte velmi jednoduše buď ve vroucí vodě s trochou soli a oleje nebo ve vývaru. Vareniky před vařením nerozmrazujte a vkládejte je do vody jednotlivě, aby se nepřichytily k hrnci. Poté, co vyplavou na hladinu je povařte ještě 2-3 minuty a můžete je podávat. Návrh na servírování Doporučujeme je doplnit o některou z omáček, které máme v nabídce. K těm s vařenými bramborami se nejvíc hodí zakysaná smetana, domácí aioli s hořčicí a sójovou omáčkou nebo sýrová omáčka. Skvělé jídlo máte připraveno za pár minut.
Taštičky plněné bramborami, houbami, cibulkou a kořením Jak vareniky vyrábíme Vařené brambory se smaženou cibulí a houbami, solí a směsí koření vkládáme do předpřipravených taštiček z těsta. Ty úhledně vlastnoručně zabalíme a hned po přípravě zamrazíme, abychom Vám garantovali naprostou čerstvost produktů. I z tohoto důvodu je aktuálně nerozvážíme na větší vzdálenosti, ale pouze po Praze. Příprava pokrmu u vás doma Doma si pak taštičky připravíte velmi jednoduše buď ve vroucí vodě s trochou soli a oleje nebo ve vývaru. Vareniky před vařením nerozmrazujte a vkládejte je do vody jednotlivě, aby se nepřichytily k hrnci. Poté, co vyplavou na hladinu je povařte ještě 2-3 minuty a můžete je podávat. Návrh na servírování Doporučujeme je doplnit o některou z omáček, které máme v nabídce. Skvělé jídlo máte připraveno za pár minut.
Knedlíčky plněné kozím sýrem, nasekaným vlašským ořechem a tymiánem. Nezapomeňte na zakysanou smetanu nebo jiné omáčky. Knedlíčky plněné kozím sýrem, nasekaným vlašským ořechem a tymiánem. Jak vareniky vyrábíme Kozí sýr s nasekanými vlašskými ořechy a tymiánem vkládáme do předpřipravených taštiček z těsta. Ty úhledně vlastnoručně zabalíme a hned po přípravě zamrazíme, abychom Vám garantovali naprostou čerstvost produktů. I z tohoto důvodu je aktuálně nerozvážíme na větší vzdálenosti, ale pouze po Praze. Příprava pokrmu u vás doma Doma si pak taštičky připravíte velmi jednoduše buď ve vroucí vodě s trochou soli a oleje nebo ve vývaru. Vareniky před vařením nerozmrazujte a vkládejte je do vody jednotlivě, aby se nepřichytily k hrnci. Poté, co vyplavou na hladinu je povařte ještě 2-3 minuty a můžete je podávat. Návrh na servírování Doporučujeme je doplnit o některou z omáček, které máme v nabídce. Skvělé jídlo máte připraveno za pár minut. Alergeny: 1, 3, 7, 8. Složení: těsto 4
Taštičky plněné polotučným tvarohem, borůvkami a vanilkovým cukrem. Jak vareniky vyrábíme Směs tvarohu, vanilkového cukru a borůvek vkládáme do předpřipravených taštiček z těsta. Ty úhledně vlastnoručně zabalíme a hned po přípravě zamrazíme, abychom Vám garantovali naprostou čerstvost produktů. I z tohoto důvodu je aktuálně nerozvážíme na větší vzdálenosti, ale pouze po Praze. Příprava pokrmu u vás doma Doma si pak taštičky připravíte velmi jednoduše ve vroucí vodě. Vareniky před vařením nerozmrazujte a vkládejte je do vody jednotlivě, aby se nepřichytily k hrnci. Poté, co vyplavou na hladinu je povařte ještě 2-3 minuty a můžete je podávat. Návrh na servírování
Taštičky plněné polotučným tvarohem, meruňkami a vanilkovým cukrem. Jak vareniky vyrábíme Směs tvarohu, vanilkového cukru a meruněk vkládáme do předpřipravených taštiček z těsta. Ty úhledně vlastnoručně zabalíme a hned po přípravě zamrazíme, abychom Vám garantovali naprostou čerstvost produktů. I z tohoto důvodu je aktuálně nerozvážíme na větší vzdálenosti, ale pouze po Praze. Příprava pokrmu u vás doma Doma si pak taštičky připravíte velmi jednoduše ve vroucí vodě. Vareniky před vařením nerozmrazujte a vkládejte je do vody jednotlivě, aby se nepřichytily k hrnci. Poté, co vyplavou na hladinu je povařte ještě 2-3 minuty a můžete je podávat. Návrh na servírování Sladké vareniky doporučujeme servírovat s kouskem másla a se zakysanou smetanou, kterou si objednáte v našem e-shopu. Skvělé jídlo máte připraveno za pár minut.
Taštičky plněné polotučným tvarohem a vypeckovanými višněmi s cukrem. Jak vareniky vyrábíme Směs tvarohu, cukru a višní vkládáme do předpřipravených taštiček z těsta. Ty úhledně vlastnoručně zabalíme a hned po přípravě zamrazíme, abychom Vám garantovali naprostou čerstvost produktů. I z tohoto důvodu je aktuálně nerozvážíme na větší vzdálenosti, ale pouze po Praze. Příprava pokrmu u vás doma Doma si pak taštičky připravíte velmi jednoduše ve vroucí vodě. Vareniky před vařením nerozmrazujte a vkládejte je do vody jednotlivě, aby se nepřichytily k hrnci. Poté, co vyplavou na hladinu je povařte ještě 2-3 minuty a můžete je podávat. Návrh na servírování Sladké vareniky doporučujeme servírovat s kouskem másla a se zakysanou smetanou
Otevírací doba